fbpx skip to Main Content
AFTER WORK & MINGEL

Nu startar vi upp med hösten med en rejäl After Work hos Löfqvist å VI på Arkaden. Samla ihop vänner och kollegor och kom. Temat för AW är att umgås och att ha roligt. d.v.s. bra musik, pingis och AW priser på dryck (öl, vin och bubbel 60 kr) och kanonpris på PIZZA (70 kr) .  Detta event samarbetar Löfqvist å VI med My Wine Estate och Icy lemonade.

Prova My Wine Estates grymma viner till AW priser, digitala vinprovningar i din telefon. Perfekt kväll för er som gillar vin och vill prova nya viner till grymma priser.

Det här är ett tillfälle som är ok att ladda ner en dating app, även om du inte är singel…måste dock vara 18 år. Ta chansen och vinn 250 000 kr. Ladda ner och prova Icy lemonade, ny dating app, som tack får ni direkt en skraplott i baren. Ni får också i ett *senare tillfälle en digital skraplott. Icy Lemonade  första version är precis klar. Appen är gratis att använda och intäkterna kommer från annonser.

*Lotten har 18-årsgräns Spelinspektionens regler gäller, läs mer på denna länk
En lott per personnummer utsändes digitalt via mejl till varje registrerad app användare när de totala antalet 30 000 lotter är nådda av nedladdade appar.
Folkspel, org.nr. 802405-2063, innehar spellicens utgiven av Spelinspektionen.

Vi ses den 29/9

Marcus, Milenko & Sven-Olof