fbpx skip to Main Content
EVENTS

Vi hjälper dig med ditt event

Ska ni ha firmafest, kick-off, lanseringsfest eller något annat som ska firas. MWE hjälp dig med festen.

Med ett brett kontaktnät har Marcus flertalet restauranger samt lokaler som kan ge intressanta minnen. I Göteborg samarbetar vi med Löfqivst å Vi, som har eventlokaler som passar till varierande behov. Restaurangen på Arkaden passar större företagsevent, studentkalas och liknande aktiviteter (ca 1 50 sittande-  &  300 stående gäster) Västra Hamngatan 15 passar till mindre event som vinprovningar, företagsevent, quiz och liknande  ( 50 sittande gäster). I  fastigheten på Västra Hamngatan 15 finns också en vacker festvåning på vinden, som är perfekt för bröllop (150 sittande gäster).

Med en uppväxt inom både musiken och träningens värld har Marcus deltagit i olika produktioner, både på samt runt omkring scenen.

Från att ställa upp i flertalet musiktävlingar (Talang & idol för att nämna några) till att leda träningsevent för 1000 tals deltagare, arrangera bröllopsmiddagar samt startat upp en egen talangjakt runtom Sverige så har han byggt upp kunskap till att leda större och mindre event.
Att bygga en happening kring vin, träning och din umgängeskrets, privat eller företag, låter som en solklar idé till ett lyckat event.

  • Kanske få till en stadsutmaning i vackra Göteborg?
  • Varför inte bygga upp en kickoff för ditt företag med en Vikingamiddag utanför den Norska Gränsen?
  • En mysig vinprovning med gott tilltugg.
  • Kanske ha en musik-quiz med AW där du tävlar mot dina kollegor / vänner.
  • Företagsvent för att lansera produkt/tjänst

Ge mig en tanke och jag ger dig ett minne.

Restaurang och vill du ha nya gäster?

Vi erbjuder ett eventkoncept med våra viner för restauranger. Läs om vår koncept här.

 

Kontakta Marcus

Vi kontaktar dig på angiven tid.