fbpx skip to Main Content
Horeca
HOTELL / RESTAURANG / CATERING

Bli Företagskund

För dig som har restaurang

KÖP VÅRA KVALITETSVINER TILL DIN RESTAURANG

Alla viner i prislistan är beställningsvara och finns för leverans inom två till fem arbetsdagar.

ATT BLI KUND
Nedan köpevillkor och prislista gäller i de fall där inga andra skriftliga avtal ingåtts mellan er som köpare och oss på My Wine Estate Nordic AB. Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för eventuella tekniska såväl som typografiska felaktigheter. Ni måste i samband med första beställning skicka in en giltig kopia av alkoholtillståndet / serveringstillståndet för att kunna handla med My Wine Estate Nordic AB.

Samtliga beställningar skall ske via e-post till info@vinamat.se eller via en av våra säljare, ordermottagare. När beställningen är lagd skickas alltid en orderbekräftelse till angiven e-postadress. Det är beställarens ansvar att se till att samtliga kontaktuppgifter som uppgivits är korrekta. Ordern kan normalt inte ändras eller avbeställas efter beställningstillfället. My Wine Estate Nordic AB förbehåller sig rätten att neka kund att handla till exempel vid misstanke av missbruk eller om beställning sker i annans namn. I samband med beställning genomförs en automatisk kreditupplysning av ert företag.

BESTÄLLNING
Samtliga beställningar skall ske via e-post till info@vinamat.se eller via en av våra säljare, ordermottagare (070-220 10 65). När beställningen är lagd skickas alltid en orderbekräftelse till angiven e-postadress.

MINSTA ORDER
Vi har ingen undre gräns, men vi levererar bara hela kollin, normalt 6 flaskor per kolli. Fraktfritt vid köp över 72 flaskor, normalt 12 kolli. Vid köp under 12 kollin tillkommer en frakt- och hanteringsavgift på 350 kr.

BETALNING
Faktura skickas i samband med leverans. Betalningsvillkor 30 dagar netto.

LEVERANS OCH FRAKT
Normalt gäller att leveranstiden från er beställning tills dess att vinet levereras är två till fem arbetsdagar. Vi skickar med Bring inom hela Sverige.

Ladda ner våra köpevillkor för restaurangkunder!

Ladda ner vårt beställningsformulär

Vill du köpa våra viner till din restaurang?