fbpx skip to Main Content
Livsändning ”Njutbart” 11/11

Missa inte Vin å Mat:s  första livesändning ”Njutbart”. Marcus och sommeliern /kocken Joakim har livesändning 11 november kl.12:00 hos Löfqvist å VI på Arkaden galleria. Programmet  handlar om tips hur du skall tänka när du kombinerar vin till olika rätter. Julen närmar sig och ett vintips till julmaten har Joakim lovat att avsluta med…

Bor ni i Göteborg? Besök Löfqvist å Vi på Arkaden Lördag 11/1 1 kl. 12.00 då vi har s ”livesändning” för Vin å Mat. Prova viner från My Wine Estate och samt avsluta med en fantastiskt Shoppinglunch.

Om Vin å Mat

En grupp/klubb om viner, mat och mycket mer.  Här skall du både kunna ge och få tips om goda viner, recept, vinbarer, restauranger, men också ge tips om träning och relationer. Ambitionen är att livesändningar med inbjudna gäster. Håll utkik! Börja med att följa oss  på facebookInstagram och Youtube.

Vi är i startskedet och ambitionen är att vi också skall ha egen Community där du kan skapa eget innehåll, skapa och administrera din vinklubb, finna recept, tips om vinprovningar, resetips, dejtingtips o.sv. Vi tar tacksamt hjälp om bra innehåll. Är ni sommelier, kock, vinleverantör, driver krog eller har något innehåll som du tycker att du vill dela med dig om?  Hör i så fall gärna av er för att hitta ett samarbete.

Vi ses på lördag!

Marcus