fbpx skip to Main Content
Vinprovning med Camilla – 13 MAJ
13/5 kl. 15.00 - Digital vinprovning Italien & recept

Äntligen är det snart dags för en digital vinprovning med Camilla. Denna gång är det lite annorlunda, men självklart fortfarande gratis. För att få information och att deltaga krävs endast att registrera sig med sin mailadress, vilket ni gör här. (får ni redan vårt nyhetsbrev/är medlem får ni med automatik mail med länk)

Lördag 13/5 kl. 15.00 skickar vi länk till er.  Vinprovningen fungerar att se när det passar er.

Välkommen till en vinprovning där du lär dig några grunder i mat- och vinmatchning och provar två av våra viner från Italien. Denna vinprovning kan ni med fördel samtidigt äta lagad mat med recept från Camilla.

Recepten är framtagna av sommelier Camilla Wahlman som också är aktuell i Sveriges mästerkock 2023 och som leder provningen. NI finner recepten om Hjortfärsbiffar med mandelpotatatispure  med messmörsås och ungrostade grönsaker här och Racini med tomatsås här.

Vinerna igår i Systembolagets beställningssortiment, så köp vinerna i god tid och missa inte att köpa hem råvaror. Då är du väl förberedd för en lärorik och intressant provning med två viner från södra respektive norra Italien och samtidigt äter gott!

Med vänliga hälsningar

My Wine Estate / Marcus, Milenko, Sven-Olof