fbpx skip to Main Content
NYEMISSION

Välkommen att bli aktieägare

i My Wine Estate Nordic AB (publ).

My Wine Estate är en svensk vinproducent av prisvärda kvalitetsviner som har ambition att bli en större dryckesleverantör. Genom Systembolaget erbjuds rikstäckande hemleveranser och upphämtning via Systembolagets 448 butiker och deras 480 ombud.

My Wine Estate är publikt och har målsättningen att notera sig på en lämplig börs. I dagsläget har vi cirka 330 aktieägare som hjälper oss att växa.

De flesta av bolagets viner har provats och bedöms av oberoende munskänkarna*, där samtliga viner erhållit bra betyg. I nuläget kommer bolagets viner från Portugal och Italien, både med egna varumärken framtagna med lokala vinmakare samt i ett agenturförfarande. Bolaget avser att utvidga sin vinportfölj under året.

Marknadsföring sker bland annat genom bolagets vinklubb vilket är strategiskt för att nå ut till svenska kunder. Där blir vintips, matrecept, resor och vinprovningar är en viktig del för att skapa intresse för våra viner.

Ni kan läsa mer om våra viner här på hemsidan eller genom att besöka Systembolagets hemsida.

Välkommen både som aktieägare och kund!

*  Föreningen Munskänkarna är en ideell förening som bildades 1958 och är en landsomfattande vinprovarorganisation med närmare 30 000 medlemmar.

TECKNINGSKURS
SEK 1,50 per aktie

MINSTA TECKNING
1 000 aktier

HÖGSTA TECKNING
1 500 000 aktier

TOTALEMISSIONSLIKVID
Lägst 100 000 SEK och högst 2 250 000 SEK

VÄRDERING FÖRE NYEMISSION
37 265 625 SEK

TECKNINGSPERIOD
Från och med den 15 september 2023 till och med den 14 januari 2024.

EXTRA INFORMATION
I marknadsföringssyfte ger grundarbolaget eddbee group AB (publ) utan kostnad 200 aktier extra till tecknaren av varje köpt aktiepost om 1000 aktier i My Wine Estate Nordic AB (publ).

Milenko Gabrilo
Verkställande Direktör
My Wine Estate Nordic AB (publ)

kvalificerat för investeraravdrag

Läs mer på Skatteverkets hemsida, https://www.skatteverket.se/


Innebär ett avdrag om 15 % av köpet